Alla inlägg den 3 september 2010

Av Marie - 3 september 2010 13:02

Jaha då har jag avklarat tre arbetsdagar!Redan!Är trött o sliten o öm i kroppen precis som det ska vara!Tycker det är kul o jobba igen (än så länge).Första dagen blev jag välkomnad o kramad av massor!Stackarna blev garanterat smittade av min dunderförkylning men jag förvarnade dom!

Trodde faktiskt jag skulle känna mig som en prao dom första dagarna men redan när jag klev innanför dörrn kom jag ihåg precis allt,hur man gör,rutiner osv!Minnet finns där trots allt!

Har haft en mjukstart nu så jag har bara haft två städområden(brandstationen o ahlsell) mitt tredje ställe(radiator) börjar jag med nästa vecka.Men tänkte skippa det på fredagar o sluta lite tidigare då.Måste hitta nån som vill ta det på fredagar bara..


Det har gått jättebra för My på dagis o hon grinade bara lite i går när jag lämnade henne men idag o i onsdags var hon inte alls lessen när jag lämnade henne.Så då kändes det ju jättebra o åka iväg o jobba!


Imorrn tänker jag iallafall begära sovmorgon.Gubben o jag har bestämt att vi ska ha varsin sovmorgonsdag på helgen.Har sovit skitkasst dom sista dagarna pga förkylningen så jag är helt väck nu så en sovmorgon imorrn skulle sitta fint!!Somnar nog i soffan tidigt ikväll!


My har fått en till kompis!Malin o Daniel fick en liten son igår,Valter.Stort  GRATTIS till er o till Alva som blivit storasyster!!


ÄNTLIGEN FREDAG!!!!!!

  

Ovido - Quiz & Flashcards