Alla inlägg den 8 januari 2010

Av Marie - 8 januari 2010 20:06

Fredag kväll o va fan får man kolla på??!!!Uppdrag Åsa Nisse(historien om Åsa Nisse,typ..)!!!Jag går o lägger mig!!!!!Eller går o dör!!!I den här familjen är det inte jag som bestämmer över fjärrkontrollen.Min förhoppning är att Gubben ska somna så jag kan byta kanal,till Lets Dance eller va fan som helst!Vad som helst är bättre!

Vi har verkligen inte samma smak vad gäller tv program eller filmer.Gubben har så värdelös smak vad gäller detta.Han gillar sånt som jag verkligen avskyr!Några exempel är;Drömkåken,Strul o allt m Björn Skiffs,Jönssonligan,Ett päron till farsa,Åsa Nisse....mmmmmmm..Värdelöst är vad det är o jag blir vansinnig när jag måste se skiten!!!Vi borde ha varsin tv apparat!Jag orkar faktiskt inte tjaffsa om såna där smågrejjer längre så antingen får jag bita ihop o kolla på eländet eller så får jag gå därifrån när det börjar klia i kroppen av vrede o irritation.


Men snart får det fanimej bli Pay back time!!!Ska tvinga honom o kolla på alla avsnitt av Sex and the city eller Beverly Hills eller nån av mina favvofilmer!Så det så!


På trettondagen låg jag däckad av förkylning o feber.Tur det var då när Gubben var ledig så han kunde ta hand om My.Man är ingen bra mamma när man mår så skit som jag mådde då.Men det gick över fort som tur var.Mådde kasst på natten men igår var jag på benen igen,lite hostig o jävlig bara.Har även fått en jävla massa förkylningsblåsor i truten o munsår så nu kan jag inte äta heller!


Inatt vaknade jag av att My gallskrek.Trodde hon hade nån mardröm men kraken var så täppt i näsan så hon fick knappt nån luft.Fick ge henne lite näsdroppar o försöka få henne o somna om.Det gjorde hon men vaknade några gånger till.Hon vill sova på magen o det är väl inte det ultimata när man är täppt i näsan men det kan man ju inte förstå när man är så liten.Men hon somnade om ordentligt till slut..Hon hostar lite också nu men är väldigt pigg o har ingen feber.Hoppas hon slipper få min sjuka.Det är nog inte så kul när man är så liten o inte förstår varför man mår som man gör.

Hon har förresten börjat sätta sig upp från liggande nu o står stadigt om man ställer henne mot tex fåtöljen.Skitstolt är hon!!Vi fick sänka sängbotten igår för det är nog bara en tidsfråga innan hon tar sig över kanten.


Brukar kolla på Dagens Rätt på dagarna (lunchtrav,i brist på annat).Idag var det en häst som startade som hette Livet är en strid.HAHA!!Hur fan kan man komma på ett sånt namn??

O hur fan kan man ställa upp o sitta o köra när det är -25 ute.Måste ju  va farligt!

Minns när jag höll på med trav (gick hästgymnasium med inriktning på trav o så har jag jobbat ett år hos en travtränare) o man satt o körde när det var -15 man höll ju på o fysa ihjäl!!Värst är det ju om tår o fingrar.Oftast körde man nån tokig jävel så man vägade ju inte släppa tömmarna för o värma fingrarna.Ont i hjärtat fick man för att det var så kallt.Så jag tycker synd om alla som måste sitta o köra eller rida i den här satans kylan!

Jag fryser nästan ihjäl när jag ska ut med Lowa i tio minuter.T o m hon fryser,om tassarna iallafall för hon hoppar på två ben ibland!

-25 har det vart här idag....Ja vad ska man säga??Jag hatart!!Men det vet ni ju vid det här laget.Jag ska inte tjata!


Nu ska jag gå o slå nåt hårt i huvudet på Gubben så han somnar o jag får kolla på vad jag vill!  

Ovido - Quiz & Flashcards