Direktlänk till inlägg 8 januari 2010

Fredag kväll................

Av Marie - 8 januari 2010 20:06

Fredag kväll o va fan får man kolla på??!!!Uppdrag Åsa Nisse(historien om Åsa Nisse,typ..)!!!Jag går o lägger mig!!!!!Eller går o dör!!!I den här familjen är det inte jag som bestämmer över fjärrkontrollen.Min förhoppning är att Gubben ska somna så jag kan byta kanal,till Lets Dance eller va fan som helst!Vad som helst är bättre!

Vi har verkligen inte samma smak vad gäller tv program eller filmer.Gubben har så värdelös smak vad gäller detta.Han gillar sånt som jag verkligen avskyr!Några exempel är;Drömkåken,Strul o allt m Björn Skiffs,Jönssonligan,Ett päron till farsa,Åsa Nisse....mmmmmmm..Värdelöst är vad det är o jag blir vansinnig när jag måste se skiten!!!Vi borde ha varsin tv apparat!Jag orkar faktiskt inte tjaffsa om såna där smågrejjer längre så antingen får jag bita ihop o kolla på eländet eller så får jag gå därifrån när det börjar klia i kroppen av vrede o irritation.


Men snart får det fanimej bli Pay back time!!!Ska tvinga honom o kolla på alla avsnitt av Sex and the city eller Beverly Hills eller nån av mina favvofilmer!Så det så!


På trettondagen låg jag däckad av förkylning o feber.Tur det var då när Gubben var ledig så han kunde ta hand om My.Man är ingen bra mamma när man mår så skit som jag mådde då.Men det gick över fort som tur var.Mådde kasst på natten men igår var jag på benen igen,lite hostig o jävlig bara.Har även fått en jävla massa förkylningsblåsor i truten o munsår så nu kan jag inte äta heller!


Inatt vaknade jag av att My gallskrek.Trodde hon hade nån mardröm men kraken var så täppt i näsan så hon fick knappt nån luft.Fick ge henne lite näsdroppar o försöka få henne o somna om.Det gjorde hon men vaknade några gånger till.Hon vill sova på magen o det är väl inte det ultimata när man är täppt i näsan men det kan man ju inte förstå när man är så liten.Men hon somnade om ordentligt till slut..Hon hostar lite också nu men är väldigt pigg o har ingen feber.Hoppas hon slipper få min sjuka.Det är nog inte så kul när man är så liten o inte förstår varför man mår som man gör.

Hon har förresten börjat sätta sig upp från liggande nu o står stadigt om man ställer henne mot tex fåtöljen.Skitstolt är hon!!Vi fick sänka sängbotten igår för det är nog bara en tidsfråga innan hon tar sig över kanten.


Brukar kolla på Dagens Rätt på dagarna (lunchtrav,i brist på annat).Idag var det en häst som startade som hette Livet är en strid.HAHA!!Hur fan kan man komma på ett sånt namn??

O hur fan kan man ställa upp o sitta o köra när det är -25 ute.Måste ju  va farligt!

Minns när jag höll på med trav (gick hästgymnasium med inriktning på trav o så har jag jobbat ett år hos en travtränare) o man satt o körde när det var -15 man höll ju på o fysa ihjäl!!Värst är det ju om tår o fingrar.Oftast körde man nån tokig jävel så man vägade ju inte släppa tömmarna för o värma fingrarna.Ont i hjärtat fick man för att det var så kallt.Så jag tycker synd om alla som måste sitta o köra eller rida i den här satans kylan!

Jag fryser nästan ihjäl när jag ska ut med Lowa i tio minuter.T o m hon fryser,om tassarna iallafall för hon hoppar på två ben ibland!

-25 har det vart här idag....Ja vad ska man säga??Jag hatart!!Men det vet ni ju vid det här laget.Jag ska inte tjata!


Nu ska jag gå o slå nåt hårt i huvudet på Gubben så han somnar o jag får kolla på vad jag vill!  

 
 
Hanna

Hanna

9 januari 2010 01:11

usch hoppas lilla Mysan blir frisk inom kort. det finns inget som är så jobbigt som när ens barn mår dåligt.

Haha så Jonas har värdelös smak :-D stackare..... fast jag måste ju säga att jag håller med hans smak...Åsa Nisse är ju kult ;-) Men å andra sidan är jag allätare på både tv och musik.

Usch ja när ska våren komma? Man blir mer och mer trött på kylan. Men jag är glad att man t.ex inte behöver ut och rida numera....eller tvingas ut och jogga med ett fotbollslag i kölden.tänk alla gånger tår och fingrar frusit sönder när man tvingats ge sig ut i kylan.....och smärtan som kommer sen när blodet kommer tillbaka i kroppen...UH! Nä.....vid detta väder håller vi oss inne och eldar & myser istället.

Får ta och ses snart :-D Ni är saknade

Kram

http://iloverico.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

malin

9 januari 2010 13:07

Haha. Stackare! Daniel vill inte se Lets danse heller.. men jag vann igår =) Ja, det är lite väl kallt ute.. Alva har ju skitsvårt o somna på dagen inne, är ju van att sova middag i vagnen... men det går ju inte när det är -20!! =( Vå går en sväng med henne tills hon somnar sen kör jag in vagnen i vardagsrummet =) Har vi riktig otur så vaknar hon då, då är det kört... Dax o ses snart!!!! =) kram

 
Jenny

Jenny

10 januari 2010 14:38

Ni får skaffa en till tv och ställa i sovrummet. :)

http://agentjane.bloggspace.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 6 maj 2015 20:18

Ett halvår har snart gått!!Jag har längtat så efter att Arvid ska bli 6 månader o snart är han det så kan någon stoppa tiden lite nu? Jo man borde tagit vara på tiden lite bättre o levt i nuet istället för o sukta framåt kanske en del tycker men de...

Av Marie - 9 februari 2015 20:13

Arvid har nu snart hunnit bli tre månader(nästa tisdag för o vara exakt).Tiden har gått sjukt fort ,som den ju alltid gör.Har nästan glömt hur allt gick till!Ska skriva lite av det jag kommer ihåg iallafall! Han kom ju den 17e november 09:42 med pl...

Av Marie - 8 januari 2015 10:27

Jag skriver ett snabbt inlägg nu medan Chefen sover.Vill bara skriva att vi mår bra o allt gick toppen med snittet o allt!Det är inte lätt o blogga just nu men ett längre inlägg kommer snart,jag lovar! Arvid är en underbar liten pojke som snart bli...

Av Marie - 16 november 2014 14:20

Imorrn så här dags är det över.Då är Lillebror faktiskt här!! Känslan jag hade i fredags har gått över lite.Nu är jag redo o tänker inte så mycket på det.Dock tror jag att jag är lite nervös för jag går o småäter hela tiden,det är ett sätt o döva n...

Av Marie - 14 november 2014 10:38

Fredag idag redan.PÅ måndag är det dags.Kan inte fatta det själv,känns så overkligt på nåt vis.Börjar bli nervös.Inte för att vi ska bli tvåbarnsföräldrar tror jag,utan för själva grejen med snittet.Vet inte varför.Men det kommer gå bra det är jag sä...

Ovido - Quiz & Flashcards