Alla inlägg den 22 mars 2012

Av Marie - 22 mars 2012 20:11

Ibland slår hjärnan av totalt o man får minnesluckor,ja utan o vara onykter.Detta har hänt mig alldeles för ofta den senaste tiden.Vad det beror på vet jag inte,stress,att man är tankspridd eller bara jävligt gammal.Hur som haver är det otäckt när det händer men vad jag läst mig till helt normalt.


Igår när jag vart på mvc (NEJ JAG ÄR INTE MED BARN,TÄNK INTE ENS TANKEN!!) o på väg till bilen hände det.Vad som hände från vårdcentralen o till bilen har jag ingen aning om.Plötsligt står jag vid bilen o försöker låsa upp den men nyckeln funkar inte,försöker igen o den funkar fortfarande inte,blir vansinnig o svär en ramsa när jag inser att det är ju FEL BIL!!!!!!Haha!Det var iallafall rätt färg o storlek men på fel parkering.Pinsamt!Tur att ingen såg det!


Häromveckan när jag åkte hem åkte jag in på fel avfart utan att jag ens märkte det.Helt plötsligt var jag vid rondellen vid ica maxi (ska in på avfarten efter).Jag blev skiträdd!


Näe fan,dags för lite semester kanske från alla måsten o all stress.Hjärnan skulle behöva sig en rensnig från onödigt skit som fyller den.Borde finnas sån för hjärnan som det finns för tarmen(vad heter det,detox?).


Go natt!!!


Ovido - Quiz & Flashcards