Alla inlägg den 31 maj 2010

OJ!

Av Marie - 31 maj 2010 13:07

Oj jag som skulle skärpa mig angående bloggandet..Gick ju jättebra! Haha..Nu har vi ju gjort så mycket så nu minns jag inte vad jag ska skriva om.Har stopp i hjärnan!Så vi får helt enkelt radera allt o börja om från början från där jag minns.  


Så vad händer?

Ja My går som sjutton nu o kryper knappt ingenting längre.Har vart hos Pappa i helgen o då har hon gått omkring med skor o är skitimpad av det!Hehe..

Lite trotsig har hon blivit också..Tex så vill jag att hon ska ha keps på sig ute när solen skiner men det tycker inte hon.Jisses det är verkligen en prövning för tålamodet.Hon tycker iallafall att det är skitkul o jävlas med oss!  

För inte så länge sen så ville hon ju att nån av oss skulle vara med vid nattning.Helst skulle man sitta vid sängen med näven inne hos henne så hon kunde ligga o klämma på handen o på så vis känna sig lugn o somna skönt.Men nu somnar hon bäst när man går därifrån o låter henne vara.Tiderna förändras!


Om tre månader börjar jag jobba..YAEH!!!9 e augusti ärd et dags o skola in Fröken på dagis..Det är ju SNART!!!!!!Vi har iallafall fått dagisplats i Hovsta nu.


Har jag ridit på Ida än då?NEJ!!!Haha...Blir väl lagom till snön kommer o då ska vi ha vintevila.Haha!!Alltså blir det väl aldrig av..  


Vi har fått nya grannar också.Dom flyttade in igår.Dom är i våran ålder,har en son i My`s ålder o två vovvar,en rottis o en flat!Jag tycker det är jättebra att dom har hundar o två stora,varav en i Lowas "genre".Folk tycker så jävla mycket när man har schäfer men det lär nog inte dom göra.Hon ligger ju på våran baksida så vi får se när deras vovvar blir utskällda av henne.  


Näe nu ska jag ta o läsa andras bloggar innan det är dags o väcka My..

Förresten är jag impad av er som orkar blogga varje dag!!

  

Ovido - Quiz & Flashcards