Alla inlägg den 18 maj 2010

Av Marie - 18 maj 2010 12:53

Vill börja inlägget med en tanke till hårdrockslegenden Ronnie James Dio som avled i cancer i söndags,67 år gammal.För er som har noll koll så var han sångare i band som Black Sabbath,Rainbow,Dio och Heaven and Hell.En fantastisk röst!!

Men tyvärr ska vi ju alla vägen vandra..

Rest In Peace!!!


En tragisk olycka hände inatt i närheten där jag bor.En 19årig Kvinnerstaelev drunknade i ett populärt kalkbrott.Fruktansvärt hemskt!!Har bott alldeles i närheten där kalkbrottet är o tycker det är ett under att det inte hänt fler olyckor.Det är svårt att ta sig upp nånstans för det är jävligt brant o otäckt.O ska man ta sig ner för o bada måste man hoppa ner från branta klippor där det är lätt att slå sig.Näe,förbjud allt bad där!!Fattar inte hur barnfamiljer kan åka dit.Även om barnen kanske inte badar där så är det lätt hänt att trilla omkull o ramla ner..

Det är förjävligt att sånt här ska hända!Att en ung människa som snart skulle tagit studenten ska mista livet ..

Mina tankar går till killens vänner o familj.Kvinnerstaskolan har en sorgens dag idag..

Rest In Peace....


Idag fyller min kära vän Jenny 30 jävla år!!!!!!!Herrejisses!!!!Va gammalt!!!!Hittade en gammal filofax som jag satt o kollade igenom.Den 18e maj stog det "Jenny A 18 år".Åh fy helvete vad tiden går!!!!!!!Det är ju 12 år sen!!!!Då var man ung och vacker! (nu är man bara vacker!!  ).

Så ett stort GRATTIS till dig vännen!!!!!  


Ska skärpa mig med bloggandet!I promise!!!!


Puss o Kram

Ovido - Quiz & Flashcards