Alla inlägg den 24 september 2009

Av Marie - 24 september 2009 09:57

Klockan 04:45 varje vardag ringer Gubbens alarm på den privata mobilen,fem minuter senare ringer alarmet på arbetstelefonen.Därefter trycker han på snooze 6 jävla gånger!!!!!Har frågat honom om det inte är bättre o ställa klockan på kvart över fem istället,men "nej,det är så skönt o snooza!"Hittar han inte ena mobilen så måste jag ställa mitt alarm.Det är för säkerhetsskull ifall inte hans ringer!!Han är så rädd för o försova sig!Vilken tragedi!!Haha..

Det är omöjligt o försova sig här kan jag säga,för My vaknar kl fem för o äta o skulle hon inte göra det så brukar jag vakna då iallafall för att jag är van o gå upp då,dessutom sitter Lowa vid dörren o piper för att hon vill göra sina behov då!

Men det är väldigt tröttsamt att alarmet ringer sex gånger varje jävla morgon o egentligen borde jag vara van,för så här har det vart varje vardag i sex år!Skrattande


I måndags släpptes Winnerbäcks nya album "Tänk om jag ångrar mig och ångrar mig igen" (vilken bra skivtitel,det är så jag tänker inför allt jag ska göra..haha!)Men jag har inte fått tummen ur röven o köpt den!Det är ju skandal med tanke på vilket inbitet Winnerbäck fan jag är!Ska gå in på Ginza o beställa så kanske man får hem den imorgon!


Skitväder är det idag!När vi gick upp imorse sken solen men nu är det grått o regnigt!Inte ens Lowa vill vara ute!Släppte ut henne när vi vaknade men när det började regna stod hon på trappen o pep,släppte in henne o hon rusade in o la sig på sin säng o nu ligger hon där o snarkar !

O kallt som fan är det,borde elda men måste ut o tömma ur askan o hämta ved o just nu känns det inte så lockande o gå ut i regnet...


Måste ju ta en promenad oxå,sen blir det nog soffmys med glass(mintchoklad..mmm..) o en bra film,tror jag ska kolla på Thelma & Louise,har sett den 12 ggr tror jagSkrattande o nu var det ett tag sen..Min favvofilm kan man säga!Ska nog läsa lite bloggar oxå..Kul o läsa vänners o släktingars bloggar!

My verkar ha en sovdag idag så då har man tid med sånt här!!

Puss på er!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards