Alla inlägg den 21 september 2009

Av Marie - 21 september 2009 19:14

Då var det klart;vi kommer INTE köpa svärfars hus Gråter vill inte gå in på detaljer eller varför men det blev inte så...Tyvärr!Ett väldigt fint hus o lagom stort åt våran lilla familj..Så då har man ingestans o bo om tre månader..Pratade med min käre far nyss o vi kommer få bo hos honom tills vi vet vart vi ska bo o så har vi ju tid o leta hus i lugn o ro,nu känns det som man panikletat hus bara för o ha nånstans o bo..Det känns helt ok,o så kan jag ju ta hand om kusarna på dagarna oxå!O så är det ju perfekt för Lowa o kissarna o bo hos pappa oxå!Lowa kan springa lös hursomhelst eftersom det inte bor nån i närheten där.

Men jag måste medge att jag är lite besviken på allt..Men det är bara o bryta ihop o komma igen.Min pappa är en skön snubbe;han är så skönt negativ o ironisk..Han brukar komma med en del roliga kommentarer;idag sa han tex när vi diskuterade saker o ting lite negativt;" man ska inte måla fan på väggen......fast ioförsig...om man gör det så blir man ju inte besviken om det går åt helvete! " Hahaha..Så sant!!


Imorrn ska vi iallafall till banken o skriva papper (gääääsp),vi har ju sålt huset nu så det är huspapper som ska skrivas..Har lite ångest för det faktiskt..Tycker om vårat lilla hus o våran underbara tomt!!Men nu är det gjort o vi kan o vill inte dra oss ur!Är ju alldeles för litet för oss nu o vi vill inte krångla med o bygga ut heller..


Fick ett brev från BVC om en infodag om barnmat o smakportioner.Denna infodag(eller infotimme rättare sagt..)kommer hållas i Oxhagens familjecenter!Yeah!Vart Fan ligger det??!!Oxhagen vet jag vart det är o där vill jag inte sätta min fot,speciellt inte med mitt barn!Jävla psykby!!


Jag är liksom livrädd när jag är på offentliga platser med My.Är skitfjantig men jag tror på allvar att nån ska komma o kidnappa henne när jag är bland folk!Haha...Så stört!!Men det är fan min skräck!!!

Gjorde ett test på facebook;Vilken diagnos har du? Vad fick jag ;Ångestsyndrom!!Haha!!!Så jävla oväntat!!Det stod att jag gick omkring o var livrädd för allt!!Så sant!!För det är jag!!Har alltid varit!

O det där med ångest ska man väl inte tala om,men nu skrattar jag mest åt det!Tur är väl det!

Vad är jag rädd för då?

Ja, hahaha, allt o inget!!Som tur är går det i perioder!

¤ Som sagt att nån ska komma o kidnappa My eller vara dum mot henne..

¤ Att jag ska köra av vägen eller krocka med henne och/eller Lowa i bilen..

¤Att nån ska bryta sig in i min bil när jag har Lowa i bilen på nån parkering,o sno henne...

¤Att nån ska överfalla mig o våldta mig eller råna mig eller vad som helst..

¤Att nån ska komma hem till oss mitt i natten eller mitt på dagen o våldta eller råna oss/mig eller nåt annat hemskt.Ibland ligger jag o lyssnar efter ljud o jag tror verkligen att jag hör nåt..Kan ju tillägga att vi bor mitt i skogen så dom der ljuden kan omöjligt finnas!!!Jag hör i syne kan man säga!!

¤Att nåt ska hända mina föräldrar.När morsan ska på krogen brukar jag säga åt henne att hon inte ska gå till bussen själv!O så kan jag inte sova på natten för att jag är orolig att nåt ska hända!Brukar ringa henne dagen efter för o kolla att allt är ok!!Haha!!


O en miljon andra grejjer!!Jag är INTE störd!!!!Haha..


Alltså kommer jag INTE gå på barnmatsträffen i Oxhagen!!!Jag vill inte utsätta mig för ångest!!!Skrattande


Promenaden förut gick ju utomordentligt bra!!Lowa var såå duktig,hade henne lös o släppte väl i väg henne lite för mycket men hon stack inte o lyssnade jättebra på mig,även i kopplet gick hon fint!Skönt o slippa bli förbannad o njuta av promenaden för en gångs skull!!Duktig vovva!!


Nu blir det Färjan på femman!!Alltid lika kul o kolla på alla fyllon!!!O så är ju Håkan lite kul,han är en jävla bimbo egentligen,men tycker han är så skönt förvirrad o inte så himla smart,man kan ju inte göra annat än o skratta åt honom!!

Av Marie - 21 september 2009 15:01

Jaha,då har jag oxå börjat blogga!!!Cool Har ju alltid tyckt det varit kul o skriva dagbok mm..Men det var ju ett tag sen...Skönt o skriva av sig lite oxå!Man har ju inte så mycket för sig när man går hemma o degar o nu har ju My blivit lite självständig o kan ligga på golvet o leka för sig själv så då har man ju tid för sånt här!!


O nu har hon sovit i snart två timmar Skrattande !Passade därför på o gå ut o busa med den stackars Lowa (hunden..)Hon har ju blivit lite åsidosatt sen vi fick My tyvärrRynkar på näsan så hon är lite dampig o det med all rätt!Försöker iaf ta en långpromenad på förmiddan o en sväng på eftermiddan men hon verkar inte så nöjd ändå..Får lite dåligt samvete faktiskt...Men vad ska man göra?Passar på på helgerna när Gubben kan vara hemma o ta hand o lillan,o ha lite "egentid" med Lowa då vi kan busa o träna lite lydnad..Annars blir det ju mest en massa skäll tyvärr eftersom hon drar i kopplet när vi går med barnvagnen..Det är ju lite protest tror jag...Det enda som hjälper då är o skälla o helst bli vansinnig på henne!Märklig hund...Håller jag på o daltar en massa o försöker vara lugn så går hon fint i max 2 minuter o sen är hon igång igen..Blir man vansinnig en gång går hon fint hela promenaden..Går ju o ha henne lös oxå men då måste hon gå fot annars sticker hon på nåt spår..Men det är ju trevligare o ha henne lös,för alla parter!

Jag som absolut inte ville ha en jakthund pga att man inte kan gå utan koppel så nu har jag en schäfer imed jakt i!!Haha..Kul!!


Nu skriker chefen(My) så nu blir det matning o sen en promenad utan o bli förbannad hooppas jag Glad !

Sen får man ta o laga mat tills Gubben kommer hem,fläskpannkaka blir det nog!




Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards